Laatste nieuws van de Week van 2017

Op de achtergrond klinkt de Top 2000. Banketbakkers hebben het meel gereed gemaakt voor de 100 miljoen oliebollen die de komende dagen weer over de toonbank zullen gaan. Presentator Adam Curry is terecht onderscheiden met de Marconi Oeuvre Award 2017 vanwege zijn nimmer aflatende vernieuwingsdwang en 2018 klopt aan de deur.

Daarom is het wel een mooi moment om de Update even de Update te laten en lekker tijd te besteden aan dingen die veel belangrijker zijn. Namelijk de mensen om ons heen.

Dus wil ik jullie allemaal een inspirerend, uitdagend, vrolijk, gezond, gelukkig maar bovenal liefdevol 2018 wensen. Als we allemaal in 2018 net een beetje meer tijd besteden aan mensen die dat goed kunnen gebruiken zou het zo maar eens een heel mooi jaar kunnen worden. En hoe mooi zou het zijn als we dat ook kunnen meegeven aan de organisaties, bedrijven of klanten waarvoor we werken. Noem het Purpose. Of liefde. Dus als afsluiting van 2017 een mooi verhaal van Kees Klomp over wat Purpose volgens hem niet is maar nog veel belangrijker wat het volgens hem wel is.

Tot zover. Tot volgend jaar!

One thought on “Laatste nieuws van de Week van 2017

 1. Happy New Year!

  Purpose is awesome, I agree.

  Dank voor de inspirerende updates.

  Ik start mijn jaar ook met purpose, geef over een week met 2 anderen een “Conscious Co-work Retreat” – een week lang werken vanuit purpose op een heerlijke locatie.

  Wens je een heerlijk nieuw jaar.

  Ayla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s