Diabetes Fonds

Dan is het zomaar 31 januari. De maand vliegt al weer voorbij en het lijkt of de tijd in de turbo stand staat. Wat hebben we gedaan in januari? De eerste SRM lessen zijn weer gegeven. Flink geschreven aan het MarCom boek dat medio dit jaar toch wel de weg naar de uitgever moet gaan vinden. Verschillende presentaties gegeven voor organisaties die op zoek zijn naar de verandering. Maar op deze laatste dag was er toch wel weer een mooi hoogtepunt. De vraag was om een inspiratiesessie te houden met het management van het Diabetes Fonds.

Los van het feit dat dit eigenlijk de leukste dingen zijn geeft het je de mogelijk om weer eens in een specifieke dienst te duiken. Wil je er over meepraten dan moet je wel een beeld hebben van de organisatie. 

En dan komen soms alle dingen samen. Een non profit met een duidelijke visie en structuur, een markt die laat zien dat er kansen zijn en een aantal mensen die niet alleen het merk uitstralen maar ook laten de bevlogenheid rond dat merk laten zien.

Dan zijn alle ingredienten aanwezig voor een mooie sessie. Wat is het dan toch een prachtig vak als je met gedreven managers mag praten over kansen, mogelijkheden en missies. De energie die dan vrijkomt is niet om te zetten in geld of kpi’s maar doet je ervaren dat er grote ideeën geboren kunnen worden. En grote ideeën zijn klein in het begin maar kunnen groot worden als je er de energie van het team achter kunt zetten.

Kortom, het was een mooie maand! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s