Ministerie van VWS

Schermafbeelding_2012-04-21_om_13

Er zijn van die opdrachten die je vak soms net even wat extra inspiratie geven. Afgelopen dinsdag (17 april) was ik uitgenodigd om voor de Directie Voeding, Gezondheidsbescherming en Preventie een inspiratie sessie te verzorgen. Voor mij een prima reden om wat extra inzicht te verwerven in dit domein en toch het raakvlak met de brede ontwikkeling te behouden. 

De resultaten waren uiteindelijk zeer bevredigend. Een mooi verslag op het interne VWS intranet, een verdieping van mijn eigen inzichten en een uitnodiging voor een praktijkdag op het Ministerie. Soms kunnen opdrachten zo leuk zijn…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s