AWVN congres en Social Media

Ik had de eer om afgelopen donderdag een (voor mijn doen) korte presentatie te mogen verzorgen over Social Media.
Het congres van de AWVN vond plaats in het theater van De Efteling. Was ik ooit een keer geweest voor een voorstelling maar als je dan zelf op dat enorme podium staat is dat toch wel even iets anders.
Een zaal vol AWVN leden en slechts 20 minuten spreektijd.

Image

De dagvoorzitter was Tom van ‘t Hek en naast 2 sprekers van het AWVN was Robin van Galen uitgenodigd om zijn verhaal te vertellen van de Gouden Medaille en de meiden van het Waterpolo team in Beijing.
Mijn uitdaging was vooral om in 20 minuten (en dat gaat heel snel als je eenmaal bezig bent) de congresleden duidelijk te maken wat de effecten van Social Media zijn op de arbeidsmarkt.
Het leuke van Social Media is namelijk dat we niet alleen nieuwe communicatiekanalen hebben maar dat bedrijven en organisaties weer op zoek moeten gaan naar de “WHY” en de oh zo vertrouwde “WHAT” moeten laten gaan. Zoals Simon Sinek zo krachtig verwoord in zijn TED speech.
Dus 98 slides, 1 video en een beetje humor hebben uiteindelijk gezorgd voor zeer veel enthousiaste reacties en voor mij een bevestiging dat de boodschap is overgekomen.
Kortom, een heerlijke inspirerende middag met een krachtige slot presentatie van Robin. Mooi om te zien dat er wel degelijk parallellen zijn tussen succes in de Sport en succes in het Bedrijfsleven.
Dank AWVN voor deze uitnodiging. Was meer dan leuk om te doen. En nu hopen dat de zaadjes die gepland zijn ook de kans krijgen om te groeien.

0image

(Robin van Galen en Tom van ‘t Hek over Feijenoord 🙂 )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s